menu
menu

KASTENWAND IN VEENENDAAL
Voor Dutch Concept hebben we in Veenendaal diverse signwerkzaamheden uitgevoerd, waaronder een kastenwand voorzien van een print. De kastdeurtjes zijn stuk voor stuk naadloos geplakt met een zelfklevend vinyl dat we op hoge kwaliteit hebben geprint. Uiteraard in eigen huis. Ook hebben we onder meer de afzuigkap voorzien van een krijtbord folie.

NIEUWE HANDTOP UV 3,20 M BREDE PRINTER!
Vorige week gearriveerd en geïnstalleerd, ons nieuwste brede printwonder, de HandTop UV 3,20 meter brede roll-to-roll printer. Als aanvulling op onze andere 3,20 meter brede zwaargewicht, print dit kanon ook op textiel en tapijt. Maar ook op alle andere media natuurlijk zoals zelfklevend vinyl, papier, mesh en bannerdoek. De nieuwe printer is ideaal voor binnentoepassingen, maar kan ook voor buitenprintwerk worden ingezet. Het is niet alleen een printwonder maar ook een sprintwonder want zijn productiesnelheid is precies wat we zochten!

 

 

 

 

NIEUWE WEBSITE!
We hebben onze website vernieuwd en daar zijn we best wel trots op. Op onze homepage vindt u aan de linkerkant het menu zodat u binnen enkele seconden bent waar u zijn wilt. Of neem direct vanaf de homepage een kijkje bij een aantal door ons opgeleverde projecten. Omdat we alles zelf produceren/assembleren koopt u bij ons tegen zeer concurrerende prijzen. Neem maar eens een kijkje in ons productoverzicht. Keertje koffiedrinken? U bent van harte welkom!

UITBREIDING MACHINEPARK
Sinds kort hebben we een nieuwe freesmachine, dus ook voor al uw freeswerk kunt u bij ons terecht! Ook hebben we geïnvesteerd in een hagelnieuwe, 3.20 meter brede grootformaat uv printer. Vers van de pers! Kom hem eens bewonderen en we geven u dan gelijk een rondleiding in onze productieruimte en uitleg over ons machinepark. Je zou kunnen zeggen dat we nu echt ALLES in eigen huis hebben. Bij ons koopt u dus rechtstreeks van de producent!